Kinderclub Toppers

smileysKinderclub Toppers is een super leuke kinderclub! Wij zijn een kinderclub waar je samen speelt, timmert,  knutselt, op ontdekkingsreis gaat: speurtocht etc.., toneel speelt, luistert naar een spannend bijbelverhaal en nog veel meer…… Er is op onze club altijd wel iets leuks te doen, te zien of te horen!

komjeook

Kinderclub Toppers: Voor alle kinderen die houden van gezelligheid!

Wat doen we

Bij de inloop 10:15 tot 10:30 uur kun je lekker knutselen, voetballen, sjoelen, tikkertje, er is van alles te doen!

  1. We starten de club in de kring en heten dan iedereen welkom! In de kring doen we vaak een kort spannend  spel of toneel, er wordt een spannend verhaal uitgespeeld of verteld, we maken muziek, zingen en dansen met elkaar……
  2. We drinken en eten iets lekkers.
  3. Daarna gaan we iets gaafs maken: voor elk kind is er iets te knutselen wat bij zijn of haar leeftijd past!
  4. Er blijft genoeg tijd over om te kletsen, een partijtje te voetballen, te sjoelen, bingo te spelen, puzzeltochten te winnen en mee te doen aan leuke spellen.

Voor wie

Alle jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom op onze club. Wij hopen dat jullie op de club veel nieuwe vrienden en vriendinnen zullen maken! Elk kind ongeacht zijn achtergrond is welkom. We willen een club zijn waar elk kind zich prettig voelt en gezien wordt. Een club waar uw kind plezier heeft samen met andere kinderen.

ToppersKring

Waar

In de Zwanenzaal van het Dorpshuis Wieringerwaard. De ingang is aan de Populierenlaan, nr 23a.

Wanneer

Twee keer in de maand op zaterdagochtend van 10:30 tot 12:00 uur (inloop vanaf 10:15 uur). De datums staan in de agenda.

Kosten

De club is gratis.

Door wie

De club wordt georganiseerd vanuit de Hervormde Gemeente Wieringerwaard.

Welkom

De kinderclub nodigt u als ouders/verzorgers uit om eens een keer vrijblijvend tijdens de Toppers kennis te komen maken. Koffie of thee staat voor u klaar!